Voedselveiligheid

Adviesbureau SAM adviseert samen met haar kennis partners bedrijven op het gebied van voedselveiligheid.

Voedselveiligheid

Adviesbureau SAM heeft veel klanten in de voedingsindustrie. 
Wij ondersteunen u bij de ontwikkeling en implementatie van voedselveiligheidssystemen, het uitvoeren van audits en het integreren van voedselveiligheid in uw kwaliteitszorgsysteem.

Normen

Voedselveiligheid is een belangrijk element in de voedselketen. Om de voedselveiligheid te garanderen is er een wildgroei aan normen ontstaan, waarmee producenten en toeleveranciers worden geconfronteerd. Enkele van deze normen zijn: 

E

HACCP: de Nederlandse norm om te voldoen aan de eisen van de Warenwet;

E

BRC: de norm van de Britse levensmiddelenbranche, die verder gaat dan de HACCP-norm en waarmee in principe wordt voldaan aan de eisen van supermarkten;

E

IFS: de norm van de Duitse en Franse retailers, vergelijkbaar met de BRC;

E

ISO 22000: de internationaal erkende norm, waarmee voedselveiligheid is uitgebouwd in een managementzorgsysteem en kan worden geïntegreerd met de norm voor kwaliteitszorg, ISO 9001.

Onze aanpak

Adviesbureau SAM adviseert samen met haar kennis partners bedrijven op het gebied van voedselveiligheid. Adviesbureau SAM ondersteunt bij:

E

het opstellen of aanpassen van handboeken

E

de implementatie van voedselveiligheids- en kwaliteitssyteem

E

de training van het personeel

E

de certificatie van uw zorgsysteem

E

het uitvoeren van uw interne audits

Neem contact met ons op!

Neem contact op met Mira Smits voor meer informatie.
Mira Smits
mira.smits@sambv.nl
06-14445885

ADVIESBUREAU SAM BV

Heikesestraat 4b
5512 PA Vessem

CONTACT

Tel: +31 (0) 497 - 33 61 96
Tel: +31 (0) 6 - 14 44 58 81
E-mail: info@sambv.nl

SAM OP SOCIAL MEDIA