In onze vorige nieuwsbrief hebben wij u reeds geïnformeerd over de introductie van onze nieuwe online Compliant tool. Deze tool geeft de ondernemer grip op zijn Compliance-status op het gebied van safety, health & environmentwet- en regelgeving. Inmiddels zijn enkele klanten gestart met de nieuwe tool en zoals dat gaat bij de introductie van een nieuw product, waren er nog enkele kinderziektes te bespeuren die we gelukkig dankzij een goede samenwerking met onze ict afdeling snel hebben kunnen oplossen. Ook kregen we van de klanten enkele wensen en verbeterpunten aangereikt die we waar mogelijk hebben geïmplementeerd in Compliant.

De tool is dusdanig ingericht dat u op eenvoudige wijze zicht krijgt op:

  • de huidige geldende wet- en regelgeving,
  • de toepasselijkheid van deze wet- en regelgeving voor uw bedrijf,
  • de mate waarin u reeds voldoet aan deze verplichtingen,
  • en de concrete acties die nog genomen moeten worden inclusief de daarvoor verantwoordelijke personen binnen uw organisatie.

Compliant stelt u in staat om complexe wetgeving op eenvoudige wijze om te zetten naar concrete acties. Compliant wordt u aangeboden in een abonnementsvorm. Ieder kwartaal krijgt de tool een update zodat altijd de laatste actuele wet- en regelgeving voorhanden is.

Zou u graag een demo willen bekijken van Compliant om erachter te komen of Compliant iets voor u is? Neem dan contact met ons op via info@shecompliant.nl U kunt Compliant ook volgen via de website www.shecompliant.nl of via LinkedIn.