Onlangs is de Route 2022 voor bedrijven gepubliceerd. Deze roadmap geeft de mijlpalen en activiteiten aan die van belang zijn voor het bedrijfsleven, op de weg naar de inwerkingtreding van de Omgevingswet op 1 januari 2023. Route 2022 voor bedrijven biedt inzicht in wanneer wetgeving en onderliggende besluiten en regelingen digitaal beschikbaar zijn in het Omgevingsloket van het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO).

De roadmap Route 2022 voor bedrijven biedt:

  • inzicht in wanneer wetgeving en onderliggende besluiten en regelingen digitaal beschikbaar zijn in het DSO/Omgevingsloket. Het DSO/Omgevingsloket zorgt er onder meer voor dat bedrijven wetgeving, omgevingsbesluiten en plannen kunnen raadplegen.
  • inzicht in wanneer welke content (centraal) beschikbaar komt voor oefenen in het DSO/Omgevingsloket. Het programma DSO ondersteunt en begeleidt brancheorganisaties van het bedrijfsleven bij het oefenen met het DSO/Omgevingsloket om eraan bij te dragen dat bedrijven voorbereid zijn op het gebruik van het DSO.
  • Inzicht in ondersteunende activiteiten (zoals werkplaatsen, campagnes, informatie¬≠bijeenkomsten) die beschikbaar zijn voor het bedrijfsleven.

Wilt u meer weten over de Omgevingswet? Neem dan contact op met info@sambv.nl